Çerkes Tavuğu

Çerkes Tavuğu
1 adet bütün göğüs
2 dilim ekmek
1.5 çay bardağı ceviz içi
2 adet sarımsak
1.5 su bardağı tavuk suyu
1 çay kaşığı kimyon
tuz
1 yemek kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı kırmızı biber
Tavuğumuzu haşlıyoruz. Haşladıktan sonra robotumuzun içine ekmek sarımsak ve tavuğumuzu parçalayarak koyuyoruz. Üzerine tavuğumuzu haşlamış olduğumuz sudan 1 bardak ilave ederek tüm malzemeyi robottan geçiriyoruz. Eğer kıvamı sert ise yarım bardak tavuk suyu daha ilave ediyoruz. Robottaki çekme işlemi bittikten sonra üzerine ceviz içini ilave edip kaşık yardımıyla karıştırıyoruz. Servis kabımıza aldıktan sonra üzerine erittiğimiz tereyağını gezdiriyoruz.
Çerkes Tavuğu

Yorum Gönder

0 Yorumlar