Tas Kebabı
1 kg kuşbaşı et
2 adet ortaboy soğan
4 adet domates
4-5 adet yeşil biber
4-5 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
sıvı yağ
karabiber
tuz
kekik
2 adet ortaboy soğan
4 adet domates
4-5 adet yeşil biber
4-5 diş sarımsak
1 yemek kaşığı domates salçası
sıvı yağ
karabiber
tuz
kekik
Etimizi tenceremize alıyoruz,suyunu bırakıp çekene kadar kavuruyoruz.Suyunu çeken etlerimize sıvı yağ ekliyoruz ardından soğanlarımızıda ekleyip kavurmaya devam ediyoruz.Soğanlarımızın rengi değişince biberlerimizi,sarımsaklarımızı ekliyor ve 2 dakika kavuruyoruz.Ardından salçamızı ekliyoruz kavurma işlemine devam ediyoruz.Küp küp doğranan domateslerimizi de ekleyip tenceremizin kapağını kapatıp pişirmeye bırakıyoruz.Gerekirse sıcak su takviyesi yapılır.Tuz ve diğer baharatlarımızı etlerimiz pişince ekliyoruz ve servise hazırlıyoruz.
0 Yorumlar